Parada Broscutelor, la Timisoara
29.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

Asociatia VW Kafer Club din Timisoara organizeaza, in perioada 29-31 mai 2009, un eveniment dedicat posesorilor si iubitorilor celebrelor broscute Volkswagen. Evenimentul, aflat la a treia editie, include parade, concursuri, tombola, dar si distactie pentru participanti. Sunt asteptati peste 70 de proprietari de broscute din tara si strainatate.

Cei care vor lua parte la eveniment se vor intalni vineri, 29 mai, la Dumbravita, langa Timisoara, la Hanul Stejarul Fermecat, intre orele 15,00 si 19,00, apoi ziua se va incheia cu o parada pe timp de noapte.

Sambata, 30 mai, participantii vor avea parte de o serie de concursuri la Dumbravita, acestea fiind programate intre orele 12,00 si 18,00. Pe parcursul zilei, participantii, dar si vizitatorii, vor avea parte de surprize, multa distractie si voie buna. Cunoscatorii isi vor putea demostra maiestria in prepararea gulasului, iar seara vor fi anuntati castigatorii concursurilor. Ziua a doua se va incheia cu o noua petrecere si concert live.

Duminica se va pleca inspre Timisoara, in parcarea de la Iulius Mall, de unde la amiaza va porni Parada Broscutelor, spre centrul orasului.

Cei care vor sa participe la eveniment pot obtine mai multe detalii de la Asociatia VW Kafer Club din Timisoara, apeland numarul de telefon 0742-111.448 sau kaferclub.tm@gmail.com.

Distribuie acest articol!