Politia Autostrazi va patrula cu un SEAT Leon Cupra de 240 CP
06.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

Sectia de Politie Autostrazi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane va primi spre testare un autoturism SEAT Leon Cupra de 240 CP, pentru patrularea pe Autostrada Soarelui. Exemplarul se va afla in folosinta Sectiei de Politie Autostrazi pe intreaga perioada a verii, pana in luna noiembrie. Modelul oferit de Porsche Romania, importatorul marcii SEAT, a fost dotat cu toate sistemele specifice masinilor de politie rutiera. 

SEAT Leon Cupra este cel mai puternic model de serie al marcii SEAT produs pana in momentul de fata. Cu o masina ce accelereaza de la 0 la 100 km/ora in doar 6,4 secunde si atinge o viteza maxima de 247 km/ora, Politia va avea la indemana in premiera in Romania performante de exceptie la patrularea pe autostrada.

Dotarile specifice autoturism SEAT LEON CUPRA destinat patrularii pe autostrada:
– sistem de avertizare optica acustica Federal Signal Corporation format din rampa luminoasa cu tehnologie LED de mare intensitate tip Sputnik, profil redus pentru cresterea aerodinamicii si sirena electronica cu sistem de control digital cu putere nominala 100W;
– sistem radar de ultima generatie Decatur Electronics Genesis II Select, procesor digital 32 biti,  banda K, masurare in regim stationar si in miscare, functie antidetector radar, identificare automata a directiei de circulatie a autovehiculului tinta;
– sistem de inregistrare video Martel Electronics MDE2, sistem digital inregistrare HD, camera cu zoom optic 22x (zoom total 242x), microfon wireless 2,4GHz pentru inregistrare in afara autovehiculului, proiectat sa reziste la impact de pana la 50G, sistem electronic de identificare a utilizatorului.

Distribuie acest articol!