Ceremonii grandioase, cu ocazia centenarului Audi
13.06.2009
        
Distribuie acest articol!   

Marca celor patru inele va incepe festivitatile ce marcheaza cei 100 de ani de existenta printr-o ceremonie de deschidere grandioasa la Audi Forum din Ingolstadt, pe 16 iulie. Ceremonia, la care va asista cancelarul german Angela Merkel, va da startul unei serii de evenimente desfasurate pe parcursul a patru zile. Audi isi va celebra centenarul oferind o demonstratie a principalelor sale competente: designul atractiv si tehnologia inovatoare. Invitatii vor avea parte de o premiera mondiala in Ingolstadt, pe 16 iulie: Rupert Stadler, Presedintele Consiliului de administratie Audi AG, va prezenta un nou model Audi in fata a aproximativ 2.500 de oaspeti.

Ceremonia se va deschide cu un concert al celebrului pianist Lang Lang. Virtuozul chinez este ambasador global al marcii Audi, din anul 2006. O alta atractie va fi piesa compusa de muzicianul si producatorul din Munchen, Leslie Mandoki, pentru marcarea celor 100 de ani de existenta a marcii Audi. Avandu-l ca dirijor pe Paul Momberger, filarmonica Neue Philharmonie din Frankfurt va prezenta pentru prima data opera clasica in fata invitatilor pe 16 iulie.

Gerry Hofstetter, artistul elvetian cu renume mondial pentru spectacolele sale de lumini, va furniza acompaniamentul vizual al ceremoniei de deschidere: o captivanta instalatie de lumini care evidentiaza arhitectura Audi Forum Ingolstadt. Hofstetter a incantat persoane din lumea intreaga cu talentul sau in materie de lumini si a iluminat o serie de cladiri renumite, inclusiv Poarta Brandenburg din Berlin, Arcul de Triumf din Paris si Piramidele din Giza.

Un concert pop de exceptie este programat pentru data de 17 iulie. Die Fantastischen Vier, una din cele mai populare trupe din tarile vorbitoare de limba germana, va oferi un concert unplugged live, acompaniata de o orchestra simfonica internationala cu 60 de instrumente. Concertul MTV Unplugged al trupei din anul 1998 a fost o piatra de hotar pentru cei patru cantareti de rap din Stuttgart si spectacolul live din data de 17 iulie se preconizeaza a fi un alt eveniment important din istoria grupului. Cu ocazia concertului Audi rocks 100, marca premium din Ingolstadt va sarbatori 100 de ani de existenta printr-un spectacol de mari proportii desfasurat in aer liber in Audi Piazza.

In special fanii sportului cu motor ar trebui sa marcheze data de 18 iulie in calendare, sambata in care departamentul Audi Tradition va sarbatori centenarul pe circuitul istoric Donau Ring din orasul vechi din Ingolstadt. Aproape fiecare automobil de curse din istoria marcii va efectua curse demonstrative. Pe langa automobilele DTM (campionatul german de turisme) si STW (campionatul german de super turisme), modelele sport Audi R8 si R10 TDI victorioase in cursele Le Mans vor efectua, de asemenea, cateva tururi de pista. Prototipul de curse Audi R15 TDI, ultima creatie a Audi Sport, va rula pe Donau Ring din Ingolstadt. Sunt asteptati piloti de seama din istoria Audi, fiind deja confirmata prezenta dublului campion mondial de raliuri, Walter R0hrl, a campionului DTM Hans-Joachim Stuck si a campionului european de raliuri, Harald Demuth. Doar o saptamana mai tarziu, pe 25 iulie, Audi Tradition va organiza, de asemenea, un eveniment auto istoric in Zwickau, orasul natal al marcii. Patru automobile de curse de importanta istorica vor efectua cateva ture in jurul Platz der Volkerfreundschaft.

Audi isi invita angajatii si pe locuitorii regiunii Ingolstadt la o interpretare a celei de-a noua simfonii a lui Beethoven in Parcul Klenze din Ingolstadt, duminica, 19 iulie, ultima din cele patru zile de festivitati. La concertul gratuit desfasurat in aer liber vor participa Corul si Orchestra Filarmonicii din Brno, dirijate de Peter Altrichter. Finalul grandios al centenarului va fi reprezentat de un spectaculos foc de artificii, dupa concert.

Atractia sportiva a sarbatorii centenare este Cupa Audi, desfasurata pe Arena Allianz din Munchen. Audi AG a invitat echipele FC Bayern Munchen, AC Milan, Manchester United si Club Atletico Boca Juniors sa participe la Cupa Audi, o competitie fotbalistica desfasurata pe parcursul a doua zile, pe 29 si 30 iulie. Competitia se va deschide cu partida dintre Boca Juniors si Manchester United si cea dintre FC Bayern Munchen si AC Milan. In ziua de joi, echipele invinse in primele doua partide vor juca pentru castigarea locului al treilea, inainte ca echipele castigatoare sa se confrunte pentru titlul din finala.

Distribuie acest articol!