Ford intra pe segmentul coupe-urilor cu 4 usi
16.06.2009
        
Distribuie acest articol!   

Ford pregateste pentru anul viitor lansarea unui coupe cu 4 usi si 4 locuri, care va inlocui in gama vechiul Cougar. Acesta va folosi platforma noului Mondeo si va concura cu modelele din aceasta noua categorie de pe piata, precum Mercedes CLS sau Volkswagen Passat CC.

Noul coupe cu 4 usi de la Ford nu va pastra numele Cougar – o decizie explicabila, avand in vedere succesul limitat de care s-a bucurat acest coupe de la Ford. Va fi interesant de urmarit evolutia noului model, pentru ca segmentul sau de piata se bucura de atentia clientilor, chiar si in aceste vremuri de criza.

Dotarea noului coupe va fi de top si va include tehnologii de ultima ora, precum lumini cu LED, tempomat adaptiv, multimedia sau sistem de pornire fara cheie, programabil in functie de utilizator. De asemenea, va exista un sistem Stop&Start si o versiune cu tractiune integrala pentru motorizarea diesel V6 de 2,7 litri, pe care Ford a imprumutat-o si celor de la Jaguar. Cum spuneam, lansarea este asteptata, cel mai probabil, anul viitor, atunci cand Mondeo va primi un facelift.

Distribuie acest articol!