Interiorul noului Opel Astra: atractiv!
19.06.2009
        
Distribuie acest articol!   

Opel a publicat primele imagini cu interiorul noii generatii Astra, al carei debut mondial se va produce la toamna, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Interiorul celei de-a sasea generatii a modelului compact se vrea o prelungire a stilului de la exterior, inagurat in gama Opel de sora mai mare Insignia.

Desenat spectaculos si iluminat cu rosu, bordul beneficiaza de materiale de calitate, suprafete cu texturi si ornamente cromate. De altfel, intentia declarata a celor de la Opel a fost de a crea, prin design si materialele folosite, o ambianta cat mai apropiata de cea de la Insignia, model care intre timp a devenit o referinta pentru Opel.

Spatiile si solutiile de depozitare pentru diferite obiecte, de la ochelari si monede pana la pahare sau CD-uri, au beneficiat de o atentie deosebita din partea proiectantilor. Cei de la Opel se declara foarte multumiti de rezultatul muncii lor si spun ca noul Astra ofera un standard inalt de calitate pentru clasa compacta. De urmarit, asadar, daca si Astra va avea acelasi succes precum Insignia. In mod cert, interiorul este la fel de atractiv!

Distribuie acest articol!