Noul Grand Bentley: teaser foto-video cu viitorul Arnage
10.06.2009
        
Distribuie acest articol!   

Bentley a prezentat astazi primele detalii vizuale cu viitorul sau model Arnage, prin difuzarea unei imagini cu un detaliu cu partea frontala a limuzinei si un scurt film de prezentare. Dezvoltat si construit la Crewe, in Anglia, noul "Grand Bentley" se vrea a fi "expresia spiritului pur Bentley".

Noul Arnage va fi mai mare si mai opulent decat toate predecesoarele sale si promite performante exceptionale. Se dovedeste astfel ca cei de la Volkswagen, care sunt proprietarii celebrei marci britanice, au adoptat o strategie inteligenta, pastrand intact spiritul britanic al brandului Bentley. La fel cum au procedat si cei de la BMW, cu Rolls-Royce.

Viitorul Bentley Arnage este asteptat cu interes sporit de intreaga lume auto. Va fi interesant de vazut cum se prezinta aceasta limuzina in stil pur britanic, dar construita sub bagheta germanilor. Noul Arnage, cel mai mare model din gama Bentley si un concurent direct pentru limuzinele de aceeasi categorie de la Rolls-Royce si Maybach, isi va face aparitia oficiala in cursul acestei veri. Va avea o platforma tehnica noua, iar propulsorul V8 de 6,75 litri va avea in sfarsit un inlocuitor, dupa o cariera indelungata.

Distribuie acest articol!