Pachetul M Sport, in premiera la BMW Seria 7
26.06.2009
        
Distribuie acest articol!   

Noua generatie BMW Seria 7 este, in prezent, cea mai inovatoare gama de modele din segmentul de lux. Aceasta a fost extinsa cu versiunile 740d, dotata cu noul motor diesel BMW in 6 cilindri (306 CP), ce dispune de tehnologia BMW TwinPower Turbo, si 730d (245 CP, Euro 6), cu BMW BluePerformance, la care se adauga tehnologia inteligenta xDrive de tractiune integrala. Toate acestea vor fi disponibile pentru comenzi si in Romania, incepand cu septembrie 2009.

O alta noutate atractiva este pachetul M Sport, disponibil in premiera la Seria 7, pentru toate versiunile. Caracteristicile sportive pot fi astfel accentuate cu elemente de design atat la exterior, cat si la interior, pentru o mai mare placere a condusului si pentru un aspect unic. M Sport cuprinde un pachet aerodinamic, precum si echipare in nuanta de crom pentru scuturile special concepute in fata si in spate si BMW Individual High-Gloss Shadow.

In combinatie cu pachetul M Sport, clientul dispune si de posibilitatea unei culori exterioare exclusive, Negru Carbon metalizat. Imaginea dinamica a masinii este completata de jantele M de 19 inch, din aliaj usor, cu design cu spite duble, cu dimensiuni diferite ale pneurilor fata/spate. Ca optiune, exista si jante M de 20 inch. De asemenea sistemul BMW Dynamic Drive, controlat electronic, vine in completarea pachetului M Sport din echiparea gamei BMW Seria 7.

Scaunele sport cu tapiterie din piele, volanul M imbracat in piele, cu butoane multifunctionale, si sprijinul pentru picior M subliniaza caracterul dinamic al limuzinei. Plafonul BMW Individual, in nuanta antracit, si echiparea interioara in nuanta aluminiu de granulatie fina completeaza ambianta interioara cu accent pe performantele sportive. In cele din urma, BMW 760i si BMW 760Li dispun de plafon BMW Individual cu alcantara antracit, precum si de echipare cu lemn de inalta calitate.

Distribuie acest articol!