Alfa Romeo Milano, fotografiata pe ascuns, in fabrica
06.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

Primele imagini cu noul model compact Alfa Romeo Milano au fost realizate intr-o fabrica din Italia, cu un telefon mobil, si au fost postate zilele trecute pe internet, via Facebook. La fel ca in cazul modelului mai mic MiTo, noua caroserie este inspirata din stilul Alfa 8C Competizione – faruri ovale si calandrul ingust, sub forma unui varf de sageata. In schimb, spatele este diferit fata de cel de la MiTo, in primul rand prin forma grupurilor optice.

La fel ca in cazul 147, model pe care acest hatchback compact in 5 usi il va inlocui, manerele portierelor din spate sunt mascate in stalpul C, ceea ce, de la distanta, creeaza iluzia unui hatch in 3 usi. Plansa de bord este inrudita cu cea de la MiTo, insa este mai sofisticata si chiar mai moderna, cu indicatoarele amplasate in profunzime.

Alfa Romeo Milano foloseste cea mai noua versiune a platformei tehnice dezvoltate de Grupul FIAT pentru segmentele C si D, cunoscuta sub numele de C-Evo. Nu se stie inca daca va fi lansata pana la finele acestui an sau in prima parte a lui 2010. Va fi un concurent direct pentru BMW Seria 1 si, pentru inceput, va fi oferita cu motoare turbo pe benzina, in 4 cilindri, de 1,4 si 1,75 litri, aceasta a doua versiune cu o putere de peste 200 CP. De asemena, Milano va dispune de binecunoscutele motorizari turbodiesel ale grupului.

Distribuie acest articol!