Cadoul lui Hamilton, pentru iubita sa: un Porsche Cayman S de 80.000 de lire
02.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

Celebra cantareata Nicole Scherzinger (31 ani), lider al grupului Pussycat Dolls, l-a cunoscut pe campionul mondial de Formula 1 Lewis Hamilton la finele anului 2006, cu ocazia galei MTV Europe Music Awards. De atunci, intre cei doi exista o relatie atent urmarita de presa tabloida. Cuplul a negat zvonurile conform carora vor sa se casatoreasca, desi lucrurile par sa se indrepte cu pasi siguri catre asa ceva.

Dupa ce Scherzinger a compus special pentru Hamilton piesa I Think I’m In Love, acum a venit randul pilotului britanic sa-i daruiasca iubitei ceva deosebit. Ce altceva decat un model sportiv?! Asa ca, recent, de ziua ei (Nicole s-a nascut pe 29 iunie 1978, in Hawaii), Lewis i-a facut cadou un automobil de lux, marca Porsche.

In opinia lui Hamilton, un Cayman S negru, in valoare de 80.000 de lire sterline, a fost cadoul perfect, avand in vedere ca Nicole Scherzinger visa de multa vreme la un Porsche. Ar fi fost interesant de vazut cum i-a aratat Lewis iubitei sale de ce este in stare “jucaria”…

Distribuie acest articol!