Iata cum arata noul SUV Dacia!
02.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

Astazi, pe forumul DaciaClub.ro, au fost postate trei imagini cu versiunea finala, de serie, a SUV-ului Dacia (redate in galeria foto de mai jos). In lumea internetului, acest site si-a castigat faima de a fi unul dintre cele mai prompte in materie de noutati Dacia, unii banuind chiar ca anumite noutati sunt difuzate cu acordul constructorului, banuieli care persista si in cazul de fata.

Dupa ce, in ultimele zile, in presa auto au aparut imagini cu acest model surprins la teste pe sosea, camuflat, de aceasta data avem de-a face cu un exemplar necamuflat. A fost fotografiat, dupa toate aparentele, cu un telefon mobil, cel mai probabil in incinta fabricii.

Noul SUV Dacia are platforma tehnica preluata de la Nissan, iar motorizarile date ca certe de presa fraceza de specialitate sunt 1,6 litri 16v (benzina), de 105 CP si 1,5 litri DCi (diesel) de 85 CP.

Nu se stie inca nimic in privinta numelui, insa cele mai speculate variante de pana acum sunt Duster si Steppe. Din imaginile publicate astazi este evident insa faptul ca noul SUV low cost nu are nimic in comun, din punct de vedere estetic, cu cele doua concepte prezentate sub respectivele nume! Premiera mondiala a noului SUV compact Dacia va avea loc in septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Foto; DaciaClub.ro

Distribuie acest articol!