Marcel Iures va conduce un BMW X5 diesel, de 286 cai putere
29.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

Marcel Iures este de multa vreme aproape de BMW. De mai bine de un an, vocea celebrului actor a marcat toate adaptarile spoturilor internationale BMW. “BMW este singura marca pentru care domnul Iures si-a imprumutat vocea. Intre zecile de reclame la care sunt expusi privitorii zilnic, noi avem un statut cu adevarat privilegiat. Timbrul unic, incarcat de expresivitate a marcat prezenta noastra pe TV,” a explicat Nina Bratfalean, marketing manager BMW Group Romania.

2009 este anul in care BMW aniverseaza 80 de ani de la productia primului automobil. In februarie, evenimentul de lansare al primei carti de istorie BMW in limba romana l-a avut pe Marcel Iures ca unul din protagonisti. Intr-o atmosfera unica, in Sala de lectura a teatrului Act, actorul a incantat audienta cu interpretarea unor momente inspirate din fragmente din carte.

Acum, Marcel Iures devine ambasadorul marcii in Romania, urmand ca pana la sfasitul acestui an sa conduca modelul BMW X5. Alegerea nu este intamplatoare, este un model care ofera confort, siguranta si se poate adapta si solicitarilor off-road. Versiunea aleasa este un BMW X5 xDrive 3.5d, cel mai puternic propulsor diesel din segement. Motorul bi-turbo de 3,0 litri dezvolta 286 CP si un cuplu maxim de 580 Nm. Cu numai 220g co2/km este insa si unul dintre cele mai ecologice SUV-uri din clasa sa.
  
Alaturi de X3 si X6, BMW X5 este modelul care a consacrat marca BMW ca cel mai mare producator de tractiune integrala din segementul premium pe plan mondial. Sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive echipeaza, de asemenea, modelele BMW Seria 3, BMW Seria 5 si este anuntat si pentru BMW Seria 7.

Distribuie acest articol!