Masinile lui Michael Jackson, de vanzare
02.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

Limuzine somptuoase, modele de colectie, van-uri transformate, modele de lux cu interioare persoanlizate, motociclete si oldtimere, toate apartinand lui Michael Jackson, urmeaza sa fie scoase la licitatie. In mod cinic, moartea megastarului va ridica pretul acestor automobile la valori astronomice si va oferi fanilor cu dare de mana ocazia unica de a intra in posesia unor astfel de “trofee”.

Colectia de la Neverland urma sa fie vanduta la o licitatie programata in luna aprilie, insa evenimentul a fost, in cele din urma, anulat. Este de asteptat ca noua licitatie sa fie anuntata in viitorul apropiat. Va fi interesant de vazut ce exemplare vor fi scoase la vanzare si, mai ales, cu ce sume vor fi adjudecate.

Colectia lui Michael Jackson contine si numeroase ciudatenii, cum ar fi replici in miniatura ale unor automobile, create pentru copii, sau un camion de pompieri GMC Hight Sierra 3500 din 1986, in perfecta stare de functionare. O alta curiozitate este autocarul Neoplan cu interior de lux. Editia online a publicatiei germane Auto Bild a publicat o galerie foto cu automobilele din colectia regelui pop, pe care va invitam sa o vedeti prin accesarea link-ului de mai jos.

Distribuie acest articol!