Primul set de imagini cu noul SAAB 9-5
27.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

Primul set de imagini cu noul SAAB 9-5 a invadat deja internetul, cu cateva luni inainte de premiera mondiala a acestui model, programata pentru Salonul de la Frankfurt. Calandru complet redesenat, la fel ca si grupurile optice si parasocurile, luminile cu tehnologie LED si un bord cu instrumente desenate in stil clasic – iata cele ma importante noutati ale noii generatii.

Limuzina va dispune de numeroase dotari optionale, precum farurile bi-xenon, un sistem audio Harman Kardon, sistem de navigatie Panasonic cu ecran de 8 inch, sistem de intrare fara cheie. Fata de generatia precedenta, lungimea a crescut cu 20 cm, depasind 5 metri, ampatamentul fiind si el mai mare cu 14 cm, cu efecte benefice asupra spatiului din habitaclu. Caroseria este fluida, cu linii mult indulcite, comparativ cu generatia precedenta.

In privinta motorizarilor, SAAB va oferi trei propulsoare turbo pe benzina (1,6 litri de 160 CP, 2,0 litri de 201 CP si 2,8 litri V6 de 300 CP) si doua pe benzina (2,0 litri, de 160 sau 190 CP). Comercializarea va incepe in primavara anului viitor, pretul de plecare fiind de circa 35.000 de euro.

Distribuie acest articol!