Yacht de vanzare. Bonus, un Bentley Continental GTC
30.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

O stim cu totii, acordarea de bonusuri are, de regula, efecte benefice asupra vanzarilor. Fireste, cu cat valoarea achizitiei este mai mare, cu atat si bonusul devine mai consistent. Asa se face ca, de pilda, la cumpararea unui yacht, clientul va primi un superb Bentley Continental GTC. Chiar daca este vorba de o limuzina de lux, valoarea acesteia este, totusi, doar un bonus, avand in vedere pretul yachtului: 1,5 milioane de dolari. Inca un amanunt important, pentru eventualii clienti interesati: oferta este valabila doar pana pe 20 septembrie!

Ambarcatiunea este produsa de firma britanica Pearl Motor Yachts, fiind vorba de un model Pearl 60.  Colaborarea cu Bentley este fireasca, au explicat cei de la Pearl Motor Yachts, avand in vedere ca ambii producatori se adreseaza aceluiasi segment de piata. Intr-adevar, am observat cu totii ca, de regula, ambarcatiunile de lux ancorate in porturile de yachturi au parcate, in dreptul lor, limuzine pe masura.

Pearl 60 este un yacht care are in dotarea standard mobilier de lux, o zona de entertaining cu bar, TV cu plasma, platforma hidraulica pentru baie si un ingenios sistem de parasolare. Este propulsat de doua motoare Volvo de 775 CP si are la bord tehnologie de ultima ora, printre care un sistem de navigatie Garmin si un sistem integrat de control si comanda cu monitor touch screen Wesgarde.

Distribuie acest articol!