Dremel Drier, cea mai mica surubelnita de 7,2 V Li-Ion
17.08.2009
        
Distribuie acest articol!   

Noua unealta Dremel Driver este singura surubelnita fara fir din lume care opereaza la o tensiune de 7,2 V si care prezinta un set unic de caracteristici, fiind special conceputa astfel incat sa ofere concomitent utilizatorului precizie, control si putere. Destinata utilizatorilor care folosesc surubelnite pentru o multitudine de aplicatii, precum si utilizatorilor ocazionali, Dremel Driver este unica surubelnita compacta si cu tehnologia acumulatorului Li-Ion care masoara mai putin de 126 mm, beneficiind de un maner in forma literei T si de un variator precis de putere.

Dremel Driver este ideala inlusiv pentru sarcini precum montarea de fotografii pe un perete, instalarea unei yale, montarea unui dulap, instalarea monturilor sistemului de iluminat, precum si asamblarea de mobila. Mai mult, kitul de vanzare include si 2 varfuri hexagonale pentru montarea produselor Ikea. Surubelnita este la fel de folositoare si atunci cand este de lucru la masina, sau pentru lucrari la sisteme electrice precum PC si placi de circuite, sau parti electronice integrate ale masinii, barcii si avioanelor, instalarea si repararea produselor audio-video, asamblarea de modele, constructii miniaturale si machetare, precum si multe alte proiecte hobby.

Alimentata de o baterie de 7.2V cu tehnologie Litiu-Ion si cu o viteza variabila de 0-300 rot/min plus, surubelnita Dremel Driver beneficiaza de o frana electrica, suport detasabil pentru diferitele varfuri de insurubare (care include si 8 capete de precizie sporita), un cap port burghiu magnetic si un maner moale pentru o ergonomie optima. Surubelnita Dremel Driver are un design compact si un suport pentru depozitarea varfurilor de insurubare aditionale.

Surubelnita ofera echilibru superior in comparatie cu surubelnitele standard cu design in forma de pistol si este usor de utilizat. Fiind cea mai compacta surubelnita fara fir de pe piata, Dremel Driver confera un control mai bun, in special la fixarile mici, permitand accesul in zonele dificile in care alte surubelnite nu incap. Mai mult, este suficient de mica pentru a putea fi depozitata oriunde – chiar si in buzunar sau in saculetul de lucru. Datorita bateriei Litiu-Ion, Dremel Driver cantereste doar 430 grame si dispune de tehnologia Longlife Electronic Cell Protection, care protejeaza bateria impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii complete.

Dremel este unul din brand-urile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, si alte hobby-uri creative. De la inventia primei unelte multifunctionale rotative Dremel, cu peste 75 de ani in urma, Dremel a devenit un brand de incredere in aceasta categorie, asigurand produse de calitate pentru o mare varietate de tipuri de utilizatori. Datorita designului si calitatii deosebite, unealta multifunctionala rotativa Dremel a devenit cea mai vanduta unealta multifunctionala din lume, reprezentand angajamentul companiei pentru inovatie si calitate.

Distribuie acest articol!