Kia Ceed facelift va fi prezentata la Frankfurt
10.08.2009
        
Distribuie acest articol!   

Una dintre noutatile anuntate de Kia, pentru apropiatul Salon Auto de la Frankfurt, din aceasta toamna, este versiunea revizuita a compactei Ceed. Primele imagini oficiale, date publicitatii de constructorul sud-coreean, ne dezvaluie un look exterior ceva mai agresiv, gratie calandrului, parasocurilor si grupurilor optice redesenate. Lungimea totala a masinii este acum mai mare cu 25 mm, tocmai prin restilizarea parasocurilor.

La interior, noutatile de ordin stilistic se regasesc la schimbatorul de viteze, volan si consola centrala, care au fost si ele revizuite. De asemenea, instrumentarul de bord, iluminat pe rosu, a primit mici imbunatatiri, iar pe consola au aparut cateva butoane noi.

Din punct de vedere al motorizarilor, noutatea principala este agregatul diesel de 1,6 litri dotat cu tehnologie ISG (Stop&Start), ale carui emisii de CO2 sunt reduse la 110 gr/km. Acest motor este cuplat la o noua cutie de viteze manuala, cu 6 rapoarte. Pentru restul motorizarilor, Kia anunta o reducere a consumului in medie cu 5%.

Distribuie acest articol!