Noul Infiniti M - primele imagini si informatii oficiale
16.08.2009
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia editiei din acest an a celebrului concurs de eleganta de la Pebble Beach, California, Infiniti prezinta noul model M, un sedan de clasa medie. Acesta urmeaza sa fie vandut initial pe 32 de piete din lume, inclusiv din Europa. Este vorba de un Sports Sedan premium, care va concura cu trio-ul german consacrat in acest segment de piata: Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes Clasa E.

A treia generatie Infiniti M are o caroserie complet noua, inspirata din ultimele prototipuri prezentate de Infiniti, cu diverse ocazii, printre care si conceptul Essence. Infiniti promite pentru interior materiale de foarte buna calitate, un sistem avansat de control al climatizarii si o linie audio de inalta fidelitate.

Pe piata din SUA si alte cateva alte piete, noul M37 va inlocui actualul M35, fiind dotat cu un V6 pe benzina, de 3,7 litri si 330 CP. Versiunea de varf M56 inlocuieste actualul M45 si va dispune de un V8 pe benzina de 5,6 litri, ce va furniza circa 400 CP. In Europa de vest, M56 va dispune de un propulsor diesel V6 de circa 265 CP, preluat de la Renault. Infiniti nu a precizat daca versiunile standard, cu tractiune pe puntea spate, vor fi completate si cu tractiune integrala. Considerat ca fiind model 2011, noul Infiniti M va fi disponibil la vanzare incepand din vara anului viitor.

Distribuie acest articol!