Bosch lanseaza becurile Xenon Silver
09.09.2009
        
Distribuie acest articol!   

Bosch lanseaza noile becuri Bosch Xenon Silver pentru farurile cu halogen. Iluminarea semnificativ imbunatatita si vizibilitatea sporita reprezinta avantajele majore oferite de aceasta noua gama de becuri lansata de Bosch. Datorita  producerii unei lumini intense, albe, foarte apropiata de lumina naturala, becurile Bosch Xenon Silver reduc substantial solicitarea ochilor soferului la deplasarea pe distante lungi, pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile. Mai mult, intensitatea crescuta a luminii becurilor Xenon Silver asigura vizibilitatea pe o distanta cu pana la 50% mai mare, in comparatie cu cea oferita de lampile cu halogen normale.

Lumina alba intensa, apropiata de cea naturala, produsa de becurile Bosch Xenon Silver este obtinuta printr-un procedeu special de stratificare. In plus, xenonul asigura o intensitate optima a luminii, precum si o durata de viata lunga. Soferul poate astfel sa observe mai rapid si de la distanta mai mare eventualele obstacole, inclusiv pe timp de noapte sau in conditii meteorologice nefavorabile – ploaie torentiala sau ceata. De asemenea, autovehiculul poate fi remarcat mai rapid si mai bine de catre ceilalti participanti la trafic, Bosch contribuind si in acest fel la sporirea sigurantei in trafic.

Noile becuri Xenon Silver sunt disponibile in variantele H1, H4 si H7. Datorita unor capace argintii cu care sunt acoperite, modelele H4 si H7 devin aproape invizibile atunci cand sunt stinse. Mai mult, noile becuri confera autovehiculului un aspect elegant, in special daca sunt montate in suporturi de faruri din sticla transparenta, subliniind astfel designul autovehiculelor moderne.

Distribuie acest articol!