Lexus LF-Ch Concept anunta o viitoare compacta premium cu ambitii mari
13.09.2009
        
Distribuie acest articol!   

Segmentul compactelor premium europene, reprezentat de vedete precum Audi A3, BMW Seria 1 si Mercedes Clasa B, va primi in curand un nou competitor, care vine din Japonia. Lexus, brandul premium al celor de la Toyota, se pregateste sa lanseze o noutate in aceasta categorie. Deocamdata, o va prezenta cu statut de concept, la IAA Frankfurt.

Se numeste LF-Ch, iar varianta de serie este asteptata abia anul viitor. In privinta platformei tehnice, niponii n-au dat prea multe amanunte, insa se vorbeste mult de un "full hibrid", ceea ce i-a determinat pe unii sa numeasca acest model "un Prius in haine Lexus". Cert este ca acesta este primul hibrid compact pregatit de Lexus special pentru piata europeana.

LF-Ch Concept ne mai dezvaluie arhiectura viitorului model compact de la Lexus, care va fi un hatchback cu o caroserie spectaculoasa, ce parca a suferit o importanta operatiune de tuning. Cat despre interior, asteptarile in privinta finisajelor si dotarilor sunt mari, pentru ca, nu-i asa, este vorba de un Lexus, care neaparat trebuie sa impresioneze, pentru a-si face o intrare cu dreptul intr-o categorie in care muzica e pusa, deocamdata, de altii.

Distribuie acest articol!