Marussia B2, primul supercar rusesc, prezentat la Frankfurt
13.09.2009
        
Distribuie acest articol!   

Anul trecut, rusii au prezentat hibridul Marussia B1, pe care il vor produce in serie si care poate fi comandat deja, la pretul de 100.000 de euro. Este dotat cu un motor in 6 cilindri, de 3,5 litri, care dezvolta 240 CP – mult prea putin pentru a intra in categoria supercar. Persista neclaritatile in privinta provenientei propulsorului electric, insa lucrurile ar putea fi lamurite in cursul acestor zile, la Salonul de la Frankfurt, unde vor fi expuse doua exemplare Marussia B1.

Rusii au mai pregatit pentru editia din acest an a Salonului de la Frankfurt conceptul Marussia B2. "Creat in stilul unui supersonic", spun rusii despre acest nou concept, care pare sa fie primul supercar rusesc autentic si din punct de vedere al propulsiei, nu doar al aspectului.

Deocmdata nu stim prea multe despre B2, sub aspect tehnic, pentru ca informatiile oficiale lipsesc. La fel se intampla si cu imaginile bolidului pe care unii s-au grabit sa-l numeasca "Lamborghini-ul rusesc". In acest moment au fost date publicitatii doar cele doua imagini teaser care insotesc acest articol. In asteptarea primelor fotografii cu Marussia B2, noi va propunem, mai jos, o galerie foto cu prototipul hibridului B1, prezentat anul trecut.

Distribuie acest articol!