Noul Ford C-Max, primele imagini oficiale
05.09.2009
        
Distribuie acest articol!   

Noua generatie a monovolumului compact de la Ford isi va face debutul mondial luna aceasta, in cadrul Salonului de la Frankfurt, urmand sa apara pe piata in a doua jumatate a anului viitor. Cu doar cateva zile inainte de evenimentul din Germania, Ford a publicat primele imagini cu noul C-Max, pe care le puteti vedea in galeria foto de mai jos.

Modelul este derivat din conceptul Iosis Max, prezentat la inceputul anului, la Geneva, in stilul Kinetic Design, cu o alura seducatoare, de coupe. Totusi, unele detalii indraznete prezente pe concept, precum hayonul in doua parti si absenta stalpului central, nu au fost pastrate si la versiunea de serie.

Noua generatie C-Max este construita pe platforma viitorului Focus, care va ajunge in curand la a treia generatie. In ton cu oferta concurentilor din segmentul compactelor MAV (multi-activity vehicle), vor exista doua versiuni constructive, cu 5 sau cu 7 locuri. In privinta motorizarilor, marea noutate va fi motorul turbo pe benzina, cu injectie directa, de 1,6 litri EcoBoost.

Distribuie acest articol!