Noutatile Toyota la Frankfurt: Prius reincarcabil si Auris hibrid
02.09.2009
        
Distribuie acest articol!   

Principalele noutati Toyota la evenimentul toamnei din industria auto mondiala, Salonul de la Frankfurt, sunt noul Prius in versiune reincarcabila si Auris hibrid. Acestora li se adauga doua exercitii de stil pe modelul supermini IQ si noul Land Cruiser.

Toyota pastreaza in parte misterul in privinta noului Prius, ale carui detalii tehnice sunt inca secrete. Tot ce se stie este ca autonomia electrica a acestuia este suficienta pentru a satisface necesarul scurtelor deplasari zilnice.

In cazul Auris HSD Full Hybrid (foto), numele lasa sa se inteleaga ca este vorba de o tehnologie avansata, superioara celei folosite de concurentii de la Honda.

Cele doua interpretari IQ sunt Sport, nimic altceva decat Scion IQ expus si la Salonul de la New York, respectiv Collection, la care suprafetele vitrate sunt peste tot, inclusiv la pavilion.

In fine, Toyota va prezenta la Frankfurt si noul Land Cruiser. In contextul actual, al goanei dupa modele ecologice si in totala contradictie cu modele precum Prius, noul 4×4 de mari dimensiuni nu pare sa mai fie un motiv de mandrie pentru Toyota.

Distribuie acest articol!