Primele fotografii cu viitorul monovolum Dacia?
21.09.2009
        
Distribuie acest articol!   

Aparitia, astazi, pe un website francez, a unor imagini cu ceea ce par a fi schite si chiar macheta unui monovolum, alimenteaza din nou zvonurile referitoare la dezvoltarea gamei Dacia. Imaginile, din pacate de foarte proasta calitate, au fost postate pe forumul francez worldscoopforum.fr. S-ar putea sa fie vorba de al doilea model Dacia de dimensiuni mai mari, dupa SUV-ul care se pregateste acum sa intre in productie.

Speculatiile sunt alimentate si de unele declaratii ale reprezentantilor Grupului Renault, care au admis ca, in viitorii ani, gama Dacia va continua sa se dezvolte. De aceasta data, in vizor se afla un MPV, ca o versiune Dacia a monovolumului compact Scenic si Grand Scenic, cu 5, respectiv 7 locuri.

Daca imaginile postate astazi, pe worldscoopforum.fr, sunt intr-adevar reale, ele dezvaluie cateva incercari stilistice din faza de inceput a proiectului, avand in vedere ca lipsesc multe detalii. Oricum, mai avem ceva de asteptat, pana cand proiectul Dacia MPV se va materialize prin aparitia modelului de serie.

Foto: worldscoopforum.fr

Distribuie acest articol!