Cel mai mare showroom Audi, la Londra
12.10.2009
        
Distribuie acest articol!   

Cel mai mare centru de vanzari si service Audi din lume se va deschide in curand, la Londra. Se numeste West London Audi, este situat pe Great West Road, in Middlesex, si totalizeaza 17.667 mp – suprafete modulabile de vanzare si expunere, service, birouri, spatii de conferinta si muzeu.

Cladirea are patru etaje, iar spatiul de expunere a fost conceput ingenios, astfel incat automobilele din showroom sa poata fi observate de cei care pleaca sau vin la Londra, pe artera care trece prin fata showroom-ului, altfel una aglomerata. La subsol sunt amenajate alte doua niveluri.

Cladirea a fost construita pe parcursul a sase ani, cu o investitie de 48,5 milioane de euro si va fi deservita de 100 de salariati. In showroom, care este amenajat pe mai multe etaje, pot fi expuse pana la 116 automobile. La inaugurare, vedeta va fi varful de lance de la Audi, coupe-ul R8, iar cladirea va gazdui si o expozitie care evoca implinirea a 100 de ani de existenta a marcii. Printre invitatii serii inaugurale se vor numara mari personalitati ale sportului britanic, precum Sir Jackie Stewart sau Sir Bobby Charlton.

Distribuie acest articol!