Porsche Panamera, retusat de Lumma Design: CLR 700GT
02.10.2009
        
Distribuie acest articol!   

Lumma Design este o casa germana de tuning profilata pe prepararea de modele Porsche, BMW si Mercedes. Specializata in body-kit-uri si elemente aerodinamice, compania germana intervine, de asemenea, la suspensii si evacuari, dar si la interior. Cea mai noua realizare semnata de Lumma Design este CLR 700GT, un cod sub care se "ascunde" noul Gran Turismo de la Porsche, Panamera.

Desi putin probabil, dar daca totusi versiunea strict de serie Porsche Panamera nu vi se pare suficient de sportiva, priviti imaginile din galeria foto de mai jos. CLR 700GT este o versiune mult mai agresiva a acestui model, gratie elementelor aerodinamice remodelate. Parasocurile, prizele de aer, difuzorul spate, spoilerele si cele patru evacuari ii confera un look ultrasportiv. Acesta este completat de jantele din aliaj usor cu diametrul de 22 inch si garda la sol redusa cu 35 mm.

Cei de la Lumma Design nu spun nimic despre imbunatatirile de ordin mecanic, insa chiar si fara acestea, CLR 700GT dispune de suficienta putere, pentru a fi la fel de rapid precum arata. Cu siguranta, este un model pe gustul celor mai inraiti fani Porsche!

Distribuie acest articol!