Cum a comis-o bossul Ferrari, la volanul unui California
17.11.2009
        
Distribuie acest articol!   

La inceputul acestei saptamani, Ferrari si-a prezentat pilotii de Formula 1 in cadru festiv, pe circuitul de la Valencia. Evenimentul anual de final de sezon este organizat de fiecare data pe un alt circuit european, iar anul acesta a fost preferata Spania, dintr-un motiv evident: aducerea dublului campion mondial Fernando Alonso sub culorile Scuderiei.

Unul dintre cele mai asteptate momente ale zilei a fost turul de circuit al celor doi piloti de Formula 1, Felipe Massa si Fernando Alonso. Presedintele Ferrari, Luca Di Montezemolo, a tinut sa fie chiar el soferul vedetelor, in acest tur. Astfel, la volanul unui Ferrari California si avandu-i drept pasageri pe cei doi, la un moment dat Di Montezemolo a raspuns aclamatiilor fanilor din tribune si a incercat sa se apropie de acestia, parasind pista.

Ghinion, insa! In scurt timp, superbul GT s-a impotmolit in bancul de pietris de pe margine si n-a mai fost chip sa se miste de acolo, chiar daca Massa s-a opintit, pret de cateva seunde, in incercarea de a urni din loc bolidul. In cele din urma, cei trei au abandonat exeplarul rosu in pietris si au continuat turul la bordul unui alt California, albastru de aceasta data. In final, Luca Di Montezemolo n-a mai ales volanul, preferand sa stea alaturi de cei doi (foto).

Foto: Ferrari

Distribuie acest articol!