Un Jeep militar J8, pentru Politia Capitalei
26.11.2009
        
Distribuie acest articol!   

Pe parcursul a trei luni, incepand cu sfarsitul lunii noiembrie 2009, Mercedes-Benz Romania pune la dispozitia Serviciului de Presa si PR din cadrul Politiei Capitalei un autovehicul Jeep militar J8 pentru a fi folosit in cadrul operatiunilor intreprinse de acest Serviciu. Autovehicul Jeep militar J8 este unul special creat pentru uz militar si nu se comercializeaza catre persoanele fizice.

SUV-ul militar, care se va afla in folosinta Politiei Capitalei, imbina perfect calitatile exceptionale de off-road cu performanta, siguranta remarcabila si utilitatea specifica unui astfel de autovehicul. Jeep militar J8, bazat pe Wrangler Unlimited, intruneste toate exigentele necesare organizatiilor si institutiilor guvernamentale care doresc sa apeleze la mobilitatea oferita de acest SUV.

Cu o tractiune 4X4, un motor turbodiesel de 2,8 litri cilindree, o cutie automata de viteze in cinci trepte, 177 CP, diferentiale blocabile fata-spate si soft top, J8 poate urca pe pante cu inclinatie de 60 de grade. In plus, autovehiculul este prevazut cu carlige de ancorare, pentru a fi ridicat cu elicopterul si transportat in locatii greu accesibile.

Distribuie acest articol!