VIDEO: Dacia Duster si Alain Prost, la lucru
29.11.2009
        
Distribuie acest articol!   

Primul film de prezentare al versiunii de curse Dacia Duster a invadat deja internetul. Renault prezinta in miscare modelul pe care l-a pregatit pentru editia din acest an a Trofeului Andros, o populara competitie auto de iarna, din Franta. In cele cateva tururi de teste, Duster il are la volan chiar pe celebrul Alain Prost, cel care va pilota acest prototip in competitie.

Dacia Duster pentru Trofeul Andros nu are prea multe in comun cu viitorul model de serie, un SUV compact asteptat sa-si faca debutul oficial in primele luni din 2010, cel mai probabil la Salonul de la Geneva. La fel sunt doar numele si, intr-o oarecare masura, aspectul exterior, cu amendamentul ca modelul de serie va fi ceva mai lung.

Filmul de mai jos ni-l prezinta pe Alain Prost la volanul Daciei Duster in cadrul testelor oficiale pentru Trofeul Andros, campionat care va debuta peste putin timp. Varianta pentru circuitele de gheata are un motor Renault V6 de 3,0 litri 24v si 350 CP (360 Nm). Dispune de tractiune integrala reglabila in functie de particularitatile fiecarui circuit pe care urmeaza sa evolueze.

Distribuie acest articol!