Leloo Rally Team, o echipa de raliu nou formata la Brasov
07.12.2009
        
Distribuie acest articol!   

In preziua alegerilor, Brasovul a gazduit un eveniment dedicat pasionatilor de automobilism sportiv si nu numai. Cateva zeci de oameni (soferi, pietoni, studenti sau pensionari) s-au intalnit in centrul Brasovului, (in parcarea Magazinului Star), pentru a asista impreuna la evenimentul de lansare al echipei de raliu Leloo Rally Team.

“Daca brasovenii se gandeau ca spectacolele dedicate acestora au luat sfarsit odata cu inchiderea oficiala a campaniei electorale, iata ca s-au inselat! Noi i-am invitat la o plimbare in aer liber, combinata cu o scurta lectie de automobilism sportiv pe intelesul tuturor, in speranta ca ii vom atrage de partea noastra si pe cei mai putin interesati pana in prezent de acest sport. Prin lansarea echipei Leloo Rally Team, intr-o locatie accesibila tuturor, am incercat sa facem si putin lobby raliului (nu doar echipei), incercand sa transmitem cat mai multor oameni ca raliul este un sport frumos, incitant, care devine tot mai accesibil – cel putin din ipostaza privitorului – si care are nevoie de cat mai multi fani, nu doar la Brasov, ci si la nivel national”, a declarat Adrian Lelutiu, managerul echipei.

Cei din lumea automobilismului sportiv il cunosc deja pe Dragos Lelutiu, principalului membru al echipei, ca pe castigatorul din acest an al Grupei N2 din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2009. Tanarul pilot a reusit sa fie un invingator constant in CNVC 2009, controland foarte bine cei 180 CP ai  masinii sale de concurs, Honda Civic 3D SiR (EK4), pe parcursul intregului sezon, compus din nu mai putin de 14 etape de concurs distincte.

Pentru ca “treaba unui pilot este sa-si vada de condus si nu sa caute solutii de finantare”, managerul echipei, Adrian Lelutiu, a fost cel care a facut toate eforturile pentru ca echipei sa nu-i lipseasca nimic in sezonul care tocmai s-a incheiat. Insa, conform spuselor sale,  nimic din toate astea nu ar fi fost posibil, daca principalul sustinator al echipei Leloo Rally Team, Kampur Service, nu ar fi sprijinit din punct de vedere financiar acest proiect.

In ceea ce priveste echipa de asistenta tehnica, managerul Leloo Rally Team spune ca masina  de concurs este pregatita etapa de etapa, cu aceeasi pasiune, grija si dedicare cu care, zi de zi, sunt reparate masinile clientilor Kampur Service. Asta fiindca “pentru personalul tehnic nu exista masina mai importanta sau mai putin importanta, exista doar clienti multumiti”.

Distribuie acest articol!