SEAT si Shakira se intalnesc din nou
24.12.2009
        
Distribuie acest articol!   

SEAT si Shakira au semnat un nou contract prin care producatorul spaniol de automobile va deveni principalul sponsor al starului international in urmatorul turneu european. Contractul va face legatura intre tineretea si imaginea sportiva a brandului SEAT si talentul muzical al Shakirei, care inregistreaza acum un mare succes cu albumul She Wolf. Cantareata columbiana va deveni un distins ambasador SEAT prin acest turneu.

Alt aspect acoperit de acest contract intre SEAT si Shakira il reprezinta suportul pentru educatia universala. Marca spaniola va intra in stransa colaborare cu Barefoot Foundation, creata de Shakira pe cand avea doar 18 ani, pentru a putea oferi suport in inlesnirea educatiei pentru copiii care traiesc in conditii de saracie extrema.

Nu este pentru prima data cand SEAT si Shakira si-au alaturat fortele pentru o cauza nobila. In 2007, producatorul spaniol a sponsorizat Turneul European  Oral Fixation, sustinand albumul cu acelasi titlu si mergand in orase ca Oslo, Praga, Londra, Paris, Stokholm si Berlin. SEAT a sustinut si o campanie de caritate care a strans peste 100.000 euro pentru Fundatia Piez Descalzos. In ceea ce o priveste, Shakira a semnat un Leon rosu purpura redenumit SEAT Leon Pies Descalzos, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Barcelona si oferit castigatorului unei tombole care a inclus pe oricine a contribuit cu 1 euro la fundatia Shakirei.

Distribuie acest articol!