Scorpions, fani ai pick-up-ului Volkswagen Amarok
07.01.2010
        
Distribuie acest articol!   

Noul pick-up Volkswagen Amarok promite sa aiba succes si ca produs de life-style: formatia hard-rock din Hanovra ce a inregistrat succes international sub numele Scorpions, sunt primii fani declarati ai robustului autovehicul si spun: Volkswagen Amarok rocks! Dupa ce muzicienii au vazut masina cu ochii lor, Rudolf Schenker, fondatorul si chitaristul principal al formatiei, a decis sa testeze pick-up-ul pe cele mai dificile trasee ale Raliului Dakar, in ianuarie 2010.

Rudolf Schenker si vocalistul Klaus Meine au fost primele vedete ce au admirat pick-up-ul nou-nout chiar in fabrica Volkswagen Autovehicule Comerciale. Produsul a trezit entuziasm inca din prima clipa. “Volkswagen Amarok este foarte stilat, e o placere sa il admiri. Din primul moment te face sa vrei sa te asezi la volan si sa pornesti in forta, e o masina cu o personalitate puternica”, spune Rudolf Schenker. “Asa un pick-up simbolizeaza pentru mine aventura, libertate si distractie”, subliniaza rockerul. Iar Klaus Meine completeaza: “As conduce masina aceasta peste tot, este pur si simplu cool, fara sa fie exagerata, e ceva pentru barbati adevarati”.

Rudolf Schenker, care tocmai a publicat cartea sa Rock your Life, a fost extrem de entuziasmat cand a aflat ca Volkswagen Amarok este masina oficiala de asistenta a Raliului Dakar. I-a propus in mod spontan purtatorului de cuvant al Consiliului Director Volkswagen Autovehicule Comerciale, Stephan Schaller, sa testeze pick-up-ul in timpul zilelor libere ale raliului. “In cartea mea este este vorba despre a vedea viata ca pe o aventura, a accepta orice provocare si a savura fiecare clipa”, detaliaza artistul, explicand motivatia sa.

Rudolf Schenker va testa Volkswagen Amarok fara niciun fel de menajamente sambata, 9 ianuarie 2010, in Antofagasta, Chile, in cadrul Raliului Dakar. Volkswagen Autovehicule Comerciale este Furnizor Oficial al Raliului Dakar si pune la dispozitia organizatorilor in total 35 de exemplare Amarok, alaturi de alte autovehicule, printre care Multivan PanAmericana.

Distribuie acest articol!