Bentley Boutique, la Geneva
23.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

Pentru prima oara, vizitatorii Salonului de la Geneva vor avea ocazia, anul acesta, sa achizitioneze diverse articole si accesorii special create pentru Bentley. In cadrul ineditului Bentley Boutique de la Geneva vor mai fi expuse spre vanzare si serii limitate ale unor produse realizate exclusiv pentru acest show auto.

Marci cu renume isi vor expune creatiile pentru Bentley, sub tema A Celebration of Colour: ceasuri Breitling, stilouri Tibaldi, ochelari Estede sau schiuri zai. Nu va imaginati ca aceste accesorii sunt la indemana oricui! O pereche de schiuri, din cele 250 realizate manual si numerotate de firma zai pentru Bentley costa 6.800 de euro!

O pereche de ochelari Estede for Bentley, oferita intr-o cutie speciala, care contine mai multe perechi de lentile, fiecare conceputa pentru un anumit gen de activitati, costa 1.400 de euro daca rama este din argint, respectiv 4.100 euro pentru cea din aur de 18 carate sau 11.500 de euro pentru rama din platina. De remarcat ca este pentru prima oara cand platina este folosita la ramele de ochelari. Iata si un detaliu foarte important in acest segment de piata: numele proprietarului va fi gravat pe rama.

Firma italiana Tibaldi, fondata in 1916, s-a remarcat prin filozofia pe care a dezvoltat-o in privinta proportiilor pe care le au instrumentele de scris pe care le realizeaza. Cea mai scumpa linie prezentata la Geneva se numeste Mulsanne, la fel ca nava amiral de la Bentley. Piesele sunt din argint cu finisaje rafinate, iar preturile oscileaza intre 3.900 si 4.500 euro. Tibaldi mai prezinta linia Supersports, ale carei piese, pix sau stilou, in total 630, numerotate, costa intre 1.300 si 1.700 de euro fiecare. in schimb, linia Continental este ceva mai accesibila: are 999 de piese, inclusiv creioane, cu preturi intre 500 si 850 de euro bucata.

Distribuie acest articol!