Bentley lanseaza cel mai rapid cabrio cu 4 locuri din lume
17.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

Bentley Continental Supersports Convertible, versiunea decapotabila a coupe-ului lansat in 2009, va fi prezentata peste putin timp, in cadrul Salonului de la Geneva. Este anuntat ca cel mai puternic si rapid coupe cu 4 locuri din lume, din toate timpurile, gratie propulsorului W12 twin-turbo de 630 CP si 800 Nm care se regaseste si pe Continental Supersports Coupe. Gratie tehnologiei FlexFuel, este capabil sa ruleze folosind si bioetanol E85.

Motorul este cuplat la o transmisie automata cu sistem Quickshift, care reduce timpul de schimbare a treptelor la jumatate. La fel ca la coupe, suspensia a fosr revizuita, franele sunt ceramice, iar tractiunea este integrala. Rotile pe 20 inch, din aliaj usor, au anvelope 275/35 ZR20 Pirelli Ultra High Performance.

Performantele anuntate de Bentley pentru acest soft-top sunt accelerarile 0-100 km/ora in 4,2 secunde, respectiv 0-160 km/ora in 9,5 secunde si viteza maxima de 325 km/ora. Luxul este asigurat de finisajele si pielea de calitate din interior, elementele decorative din fibra de carbon la interior si bandourile cromate la exterior si cele cateva nuante noi pentru caroserie – Citric, White Satin, Kingfisher, Magenta, Orange Flame si St James Red Pearl. Vanzarile vor demara in cursul acestui an.

Distribuie acest articol!