Noul Porsche Cayenne, in avanpremiera
14.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

Porsche urmeaza sa prezinte, in urmatoarele zile, primele informatii si imagini cu noua generatie a SUV-ului Cayenne. In asteptarea prezentarii oficiale, o privire atenta poate descoperi noul Cayenne pe minisite-ul creat de Porsche pentru prezentarea sportivei GT3 R Hybrid. Daca imaginea in cauza este prelucrata putin, rezultatul este cel din fotografia alaturata.

Asadar, am marit un detaliu din imaginea de pe site si i-am dat mai multa luminozitate, iar rezultatul este deconspirarea partii din fata a noului model. Premiera mondiala va avea loc peste putin timp, la Salonul de la Geneva. Vor fi trei versiuni, cu trei motorizari diferite. Oferta incepe cu un V6 de 300 CP, urmeaza varianta S, de mijloc, cu un motor de 400 CP, iar in top va fi un Turbo de 500 CP. O diferenta importanta fata de prima generatie se va regasi in privinta greutatii – cu pana la 300 kg mai putin.

Este asteptata si o versiune hibrid, iar in privinta tractiunii integrale este de asteptat ca oferta sa se simplifice, avand in vedere ca studiile au aratat ca 90% dintre clientii de Cayenne n-au avut nevoie niciodata aceasta dotare.

Distribuie acest articol!