Prototipul Chevrolet Aveo RS debarca in Europa
09.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

In cadrul celei de-a 80-a editii a Salonului Auto de la Geneva, compania Chevrolet le va oferi clientilor o perspectiva asupra modelelor pe care le vor gasi in showroom-urile europene Chevrolet, in urmatorii ani. „Dupa modelele Cruze in 2009 si Spark in 2010, anul nostru centenar, 2011, va marca lansarea a cinci noi modele Chevrolet captivante in Europa”, a declarat Wayne Brannon, presedinte si director general al companiei Chevrolet Europe. In 2011, Chevrolet va lansa un nou model de furgoneta de familie, realizat pe baza prototipului Orlando, precum si legendarul model Chevrolet Camaro, in versiunile coupe si decapotabila.

Starul din standul Chevrolet de la Geneva va fi prototipul Aveo RS (foto), care-si va sarbatori premiera europeana dupa debutul international de luna trecuta, la Salonul de la Detroit. Prototipul are aspectul unui hot hatch dinamic si ofera o perspectiva asupra noii generatii a modelului Aveo. Mai lung, mai lat si mai spatios decat modelul curent de serie Aveo, prototipul Aveo RS dispune de caracteristici de design moderne atat in interior, cat si la exterior, si prezinta numeroase optiuni de personalizare ce ar putea fi disponibile pentru modelul din noua generatie.

Prototipul Aveo RS este prevazut cu un puternic motor supraalimentat Ecotec de 1,4 litri si 138 CP. Transmisia manuala cu 6 trepte este proiectata pentru a garanta o experienta de conducere dinamica. „Modelul Aveo RS demonstreaza cat se poate de limpede faptul ca suntem pregatiti sa facem un important pas inainte in segmentul de autovehicule de mici dimensiuni. Lansat in Europa in 2011, noul Aveo va fi in deplina concordanta cu uimitoarele modele Cruze si Spark, noile noastre autovehicule din segmentele compact si mini”, a declarat Brannon.

Distribuie acest articol!