RMB Inter Auto a intrat pe piata auto din Oradea
24.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

RMB Inter Auto a intrat pe piata auto din Oradea, devenind dealer Mercedes-Benz, Ford, Hyundai si Land Rover, incepand cu luna februarie 2010, prin preluarea activitatii companiei Casa Auto Oradea. Achizitia face parte din planul de dezvoltare pe termen scurt si mediu al companiei, care cuprinde extinderea retelei de showoroom-uri si service-uri la standarde internationale de calitate.

In cadrul conferintei de presa sustinute la Oradea, Ioan Rus, administratorul companiei, a declarat ca o firma serioasa investeste in vreme de recesiune, iar in opinia sa criza nu ar fi decat „un detergent care curata de impuritati firmele si mediul economic”. Totodata, Ioan Rus apreciaza ca recesiunea economica este o oportunitate pentru cei care au curajul sa construiasca proiecte pe termen lung, printr-o relatie corecta cu angajatii, clientii si comunitatea.

Infiintata la Cluj-Napoca in anul 1993, RMB Inter Auto s-a impus ca o societate de referinta pe piata auto din Transilvania, performantele firmei fiind reflectate de cresterea numarului clientilor si angajatilor – 236 de persoane, precum si a cifrei de afaceri, estimata pentru anul 2010 la 30 milioane de euro. Produsele si serviciile oferite s-au diversificat continuu, iar compania s-a dezvoltat oferind servicii la standarde recunoscute international si acordand atentie fiecarui client. In prezent, RMB Inter-Auto este reprezentant zonal pentru noua dintre cele mai importante marci de pe piata auto: Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge, smart, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Land Rover.

Centrul auto din Oradea, situat pe Calea Clujului nr. 279-281, are drept activitate vanzarea de autoturisme si autoutilitare noi, serviciile aftersales – atelier mecanica, electrica si tinichigerie, dar si servicii de finantare si constatari daune auto, prin intermediul partenerilor. Din aceasta luna, sunt disponibile vanzarile de autovehicule second hand, facilitatile de buy back si solutii de asigurari auto.

Distribuie acest articol!