FOTO MONDEN: Noul BMW Seria 5, lansat la Automobile Bavaria
19.03.2010
        
Distribuie acest articol!   

La doar cateva zile de la debutul mondial de la Salonul Auto de la Geneva, cea de-a sasea generatie a BMW Seria 5, alaturi de noile BMW Seria 3 Coupe si BMW Seria 3 Cabriolet, a fost lansata in showroom-ul Automobile Bavaria Baneasa. Noul model BMW Seria 5 a fost prezentat in cadrul expozitiei intitulate AN EXHIBITION OF BEAUTY, o autentica galerie de arta BMW, unde noile creatii BMW au fost expuse publicului roman intr-un mix neconventional, alaturi de lucrarile renumitului artist digital roman Matei Apostolescu.

„BMW inseamna dinamica in forma cea mai frumoasa, tehnologie ridicata la rang de arta, o asociere binevenita de valori si beneficii: putere si eleganta, dinamica si stil, lux si fiabilitate. Ne-am propus sa oferim o interactiune senzoriala cu marca BMW, o experienta autentica prin care nu doar vorbim despre arta, ci oferim arta, nu doar promovam luxul, ci il oferim spre experimentare”, a declarat Michael Schmidt, presedintele Automobile Bavaria Group. Vernisajul expozitiei AN EXHIBITION OF BEAUTY a avut loc la showroom-ul Automobile Bavaria. Gazdele serii, Michael Schmidt si Dan Bittman au primit invitatii si le-au prezentat fiecare exponat alaturi de vedeta serii, noul BMW Seria 5 Sedan. Printre invitati s-au numarat si Gheorghe Hagi, Dana si Stephan Maitec, Liviu Mihaiu, Rucsandra si Emil Hurezeanu, Andreea Raicu, Doru Buscu, Elan Schwartzenberg, Irinel Columbeanu.

Pentru toti admiratorii marcii, galeria de arta AN EXHIBITION OF BEAUTY ramane deschisa pana in data de 31 martie 2010. In perioada dedicata expozitiei, toti vizitatorii beneficiaza de preturi speciale pentru autoturismele BMW si MINI.

Distribuie acest articol!