Misteriosul Bugatti 16C Galibier, prezentat in cadru privat, la Geneva
07.03.2010
        
Distribuie acest articol!   

Bugatti prefera sa pastreze misterul in ceea ce priveste noul 16C Galibier. La Geneva, impresionanta limuzina nu a fost expusa, standul Bugatti din cadrul salonului fiind ocupat doar de doua noi versiuni ale binecunoscutului Veyron. In schimb, Bugatti 16C Galibier a fost prezentat in cadrul unei seri private, inainte de deschiderea salonului, eveniment in cadrul caruia au fost dezvaluite mai multe noutati aduse de marcile Grupului Volkswagen, la Geneva.

Multi se asteptau ca acest concept cu 4 usi si 4 locuri sa fie prezentat cu mare pompa, in cadrul salonului, insa, in cele din urma, evenimentul n-a avut loc. Ramane de vazut care va fi soarta acestui prototip cu sasiu din fibra de carbon si aluminiu, sub capota caruia se afla un motor de 8,0 litri, in 16 cilindri. Teoretic, el prefigureaza un viitor model de serie.

Mai jos, publicam un set de imagini oficiale cu Bugatti 16C Galibier, precum si  legatura la galeria foto cu principalele noutati de la Geneva 2010, in cadrul careia sunt si cateva imagini de la prezentarea privata din ajunul deschiderii salonului, printre care veti regasi si spectaculosul Galibier. De asemenea, puteti vedea si cateva prezentari video oficiale cu 16C Galibier.

Distribuie acest articol!