Programul Rabla 2010: Dacia domina in preferintele clientilor
24.03.2010
        
Distribuie acest articol!   

In cadrul vizitei pe care a efectuat-o marti, 23 martie, la Uzinele Dacia, Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a precizat ca 60% din masinile cumparate pana acum in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto national apartin marcii Dacia. Astfel, Agentia Fondului de Mediu a aprobat pana in prezent 3.758 de dosare depuse pentru achizitionarea unui model Dacia.

Ministrul Laszlo Borbely a vizitat departamentele Vopsitorie si Montaj General ale uzinei Dacia. „Trebuie sa recunosc ca sunt pentru prima data la uzinele Dacia-Renault si sunt multumit de ceea ce am vazut”, a declarat Borbely.

Laszlo Borbely s-a aratat placut surprins de pretul noului model, Dacia Duster, pe care il considera un vehicul fiabil, usor de condus, avantajos pentru romani datorita performantelor sale 4×4: „Aceasta masina e potrivita pentru toata lumea, la pretul acesta nu cred ca gasesti, sincer, pe piata europeana, un 4×4 in aceleasi conditii”.

Pe parcursul vizitei sale, ministrul a fost insotit de Jerome Olive, directorul general al Grupului Renault Romania, Constantin Stroe, vicepresedinte al Consiliului de Administratie, si Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges.

Distribuie acest articol!