BMW Seria 1, la cota 1.000.000
23.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Inca de la prima generatie, BMW Seria 1 a reusit sa ajunga la un volum al productiei ce se exprima printr-un numar cu sapte cifre, ceea ce confirma cu claritate statutul automobilului de best seller veritabil pe piata internationala. Pentru ca a inregistrat un milion de unitati vandute de la debutul pe piata in 2004, BMW Seria 1 reprezinta si una din fortele principale ale succesului remarcabil pe care il realizeaza liderul mondial al producatorilor de automobile premium.

Modelul aniversar a fost livrat recent, catre noul proprietar, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Salonul Auto de la Leipzig (AMI). Automobilul, un model BMW 118d versiunea in trei usi, construit la uzina BMW din Leipzig, a fost livrat de catre Frank-Peter Arndt, membru al Consiliului Director BMW AG si director de productie, si de Stanislaw Tillich, primul ministru al Landului Saxonia, catre clientul originar chiar din Leipzig.

BMW Seria 1 ofera o combinatie fara egal intre placerea condusului sportiv si eficienta remarcabila. Disponibil acum in variantele sedan cu trei usi, sedan cu cinci usi, coupe si cabriolet, BMW Seria 1 se evidentiaza ca singurul automobil din segmentul compact ce dispune de tractiune pe puntea spate. Tehnologia avansata a suspensiei – pana in prezent, fara egal in aceasta clasa – contribuie si la garantarea placerii condusului la BMW Seria 1, atat de caracteristica pentru marca.

Distribuie acest articol!