Lifting pentru Audi TT
11.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Principalele noutati ale versiunii facelift de la Audi TT, coupe si roadster, sunt aspectul exterior usor revizuit, cateva modificari la interior si motorul de intrare in gama de 2,0 litri TFSI si 211 CP (cu 11 mai mult decat la vechea versiune). Cuplat la o transmisie manuala cu 6 trepte, noul agregat asigura o acceleratie 0-100 km/ora in 6,1 secunde si viteza maxima de 245 km/ora. Optional, aceasta motorizare poate fi combinata cu transmisie S tronic cu dublu ambreiaj si tractiune quattro. In aceasta configurare, acceleratia 0-100 km/ora scade la 5,6 secunde.

In privinta versiunilor TTS (272 CP) si TT RS (340 CP, motor in 5 cilindri), nu au intervenit modificari majore. Audi pregateste, pentru viitorul apropiat, o noua versiune a transmisiei S tronic pentru TT RS.

La exterior, cele mai importante modificari au intervenit la partea frontala: parasocurile si calandrul au fost retusate, iar sub faruri au fost adaugate de-acum binecunoscutele linii cu LED-uri pentru luminile de zi. Audi TT facelift va fi disponibil la vazare in aceasta vara si va putea fi comandat si in noi versiuni de culoare pentru caroserie: Scuba Blue, Oolong Gray, Volcano Red si Dakota Gray.

Distribuie acest articol!