Mercedes la Ramnicu Valcea, prin Autoportal
24.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Noul centru autorizat a fost construit in mai putin de sapte luni, de catre societatea cu capital privat Autoportal, care a aplicat pentru a deveni centru Mercedes-Benz Romania in octombrie 2008. Investitiile realizate de catre Autoportal in noul centru totalizeaza 3.000.000 euro – teren, constructie, echipamente service, CI-uri showroom si 500.000 euro in stocul de autovehicule. Noul centru autorizat Mercedes-Benz se intinde pe o suprafata de 2.700 mp, din care 770 mp sunt acoperiti de showroom, service, vopsitorie, tinichigerie, linie de inspectie tehnica periodica, depozit pentru piese de schimb si spalatorie, locatia avand o suprafata totala de 15.000 mp.

Centrul autorizat de vanzari si service Autoportal Ramnicu Valcea pune la dispozitie clientilor un showroom unde acestia pot vedea o gama larga de autoturisme si autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz. De asemenea, personalul specializat ofera asistenta tehnica competenta, indrumand clientii catre toate demersurile necesare in ceea ce priveste serviciile de vanzare si post-vanzare, in conditii avantajoase.

In plus, Autoportal ofera clientilor sai servicii la standardele impuse de Mercedes-Benz, atat la nivel de consultanta in vanzari si leasing, cat si servicii de service auto, mecanica, diagnoza si tinichigerie-vopsitorie pentru autovehicule Mercedes-Benz. Echipa centrului autorizat Autoportal Ramnicu Valcea este formata din 34 de angajati, avand un program de lucru de luni pana sambata.

In prezent, reteua Mercedes-Benz Romania cuprinde 30 de centre autorizate de service si 26 de centre autorizate de vanzare. In privinta extinderii retelei in 2010, noi centre autorizate vor fi deschise in Bacau (service), Buzau (service), Deva (service) si Ploiesti (service).

Distribuie acest articol!