Noul VW Passat, asteptat pentru la toamna
05.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Urmatoarea noutate din gama Volkswagen, noua generatie Passat, este asteptata sa-si faca aparitia spre sfarsitul acestui an, cel mai probabil in cadrul Salonului de la Paris. Oricum, noul sedan de clasa medie va fi disponibil in showroom-urile dealerilor europeni pana la finele anului.

Daca speculatiile se vor confirma, designul caroseriei va fi revizuit, insa structura acesteia va fi aceeasi ca la actuala generatie. Va fi, asadar, o versiune cu mai multe modificari decat la un facelift obisnuit. La capitolul dotari, Passat va prelua unele dotari specifice categoriei de lux, precum camera video pentru mersul inapoi, tempomatul activ sau farurile inteligente.

Majoritatea motorizarilor, pe benzina si diesel, vor avea cilindreea cuprinsa intre 1,2 si 2,0 litri si se vor incadra in tendinta de downsizing initiata de Grupul Volkswagen. Se pare ca versiunea hibrid si cea cu propulsie complet electrica isi vor face aparitia abia in 2015, atunci cand este asteptata si o noua generatie Passat, complet reconceputa.

Distribuie acest articol!