Porsche recheama in service toate exemplarele Panamera
28.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Porsche a lansat “preventiv” o operatiune de rechemare in service, pentru remedierea unei probleme la toate exemplarele Panamera vandute pana acum. Sunt vizate 11.324 de automobile de acest tip, iar problema o reprezinta un risc potential la centurile de siguranta. Mai exact, centurile risca sa se deschida, atunci cand scaunele fata sunt fixate in pozitia maxim spre fata.

Porsche precizeaza ca nu a fost inregistrat niciun accident, dar ca problema a fost depistata la o serie de teste efectuate ulterior lansarii pe piata a luxosului Gran Turismo. Clientii de Panamera sunt invitati sa treaca pe la dealeri, pentru a se elimina deficienta prin montarea unui element suplimentar la sistemul de blocare, operatiune ce dureaza circa 15 minute si urmeaza sa fie efectuata gratuit.

La mijlocul acestei luni, Porsche Panamera a fost subiectul unei rechemari similare in China, unde au fost vizate 640 de unitati. Au urmat apoi alte 3.176 de masini de acelasi tip rechemate in SUA, dupa ce Porsche a primit o notificare in acest sens de la autoritatea americana de profil, NHTSA (National Highway Traffic Administration).

Distribuie acest articol!