Primul showroom Abarth din Romania
21.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dupa FIAT, Alfa Romeo, Lancia si Maserati, portofoliul de marci italiene al importatorului AutoItalia Group este completat cu una dintre cele mai spectaculoase embleme ale automobilismului international, marca Abarth, prin deschiderea unui showroom la Bucuresti, in zona Piata Presei Libere.

Povestea  acestei marci este deopotriva povestea vietii unui om, Carlo Abarth,  a carui pasiune pentru motoare, viteza si competitie a dus la crearea unui intreg univers ce ii poarta numele, dar si o istorie a inovatiei, performantei  si sportivitatii, transpuse treptat din lumea circuitelor auto de mare viteza in cea a autoturismelor accesibile publicului larg. Abarth inseamna, de asemenea, si  un stil de viata pentru ca toti cei care au ales sa detina un astfel de model au facut-o din pasiune, din placerea de a conduce sportiv si din dorinta de a sparge tiparele, mizand in viata de zi cu zi pe atitudine si adrenalina.

Din 2008, anul revitalizarii marcii Abarth, si pana in prezent au fost comercializate peste 15.000 de unitati, cu 6.300 de Abarth 500 si 2.100 Grande Punto Abarth livrate doar in anul 2009. Se adauga si cele 2.500 de kituri Essesse, ceea ce face ca unul din 3 Abarth 500 sa fie echipat cu un astfel de optional. Abarth dispune pana  in prezent de peste 120 de showroom-uri, 132 de centre de performanta si peste 220 de puncte service in intreaga Europa.

Distribuie acest articol!