Smailo intra in cursa alaturi de Titi Aur
15.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, devine sponsor al echipajului Titi Aur – Karoly Borbely, in editia din acest an a Campionatului National de Raliuri. Cunoscutul campion national de raliuri Titi Aur si-a anuntat decizia sa participe la noua editie a Campionatului National de Raliuri editia 2010 in cadrul evenimentului oficial de lansare care a avut loc joi, 8 aprilie 2010, in cadrul Scolii de pilotaj Titi Aur. Smailo va sustine echipajul Aur – Borbely pe durata celor 8 etape de campionat si spera ca alaturarea cu numele multiplului campion va fi una de bun augur, din dorinta de a deveni numarul 1 in randul sistemelor de navigatie din Romania.

Parteneriatul dintre echipajul Aur – Borbely si Smailo – Sisteme de navigatie GPS consta atat in afisarea logo-ului pe masina de concurs si echipamentul celor doi, dar si in oferte avantajoase la achizitionarea de dispozitive destinate navigatiei sustinatorilor si pasionatilor de curse automobilistice. Pasionatii de raliu sunt asteptati in perioada 16-18 aprilie la prima etapa din intrecerea interna de raliuuri, Tess Rally, care va avea loc la Brasov.

“Suntem deosebit de incantati de ocazia de a fi alaturi de Titi Aur si Karoly Borbely intr-o competitie in care viteza de reactie, agilitatea si perseverenta conteaza mai mult decat caii-putere. Avem increderea ca si sistemele de navigatie GPS din brandul Smailo detin aceleasi calitati, transpuse, bineinteles, in domeniul navigatiei: procesor performant pentru calcularea traseului optim in cel mai scurt timp, receptor GPS de ultima generatie si cele mai recente harti ale Romaniei si intregii Europe, pentru calatorii rapide si sigure”, a declarat Voicu Oprean, director general al AROBS Transilvania Software, companie careia ii apartine brandul Smailo.

Distribuie acest articol!