Audi A1, rasturnat in timpul unei demonstratii pentru public
26.05.2010
        
Distribuie acest articol!   

La inceputul acestei luni, am prezentat aici o experienta deloc placuta, traita de cei de la Volvo, in timpul unei demonstratii organizate pentru presa (vezi link-ul de mai jos), cu S60. Din aceeasi serie a testelor ratate, revenim acum cu o intamplare petrecuta recent, la Bruxelles, in timpul unui eveniment Audi.

Intr-un poligon special amenajat in Parc du Cinquantenaire din orasul belgian, cei de la Audi au amplasat si o rampa, cu scopul de a demonstra tinuta de drum a noului model A1. Publicul a fost invitat la bordul micului automobil citadin, pentru a-l testa. In timpul unei astfel de sesiuni de incercari, probabil din cauza manierei ceva mai “hotarate” a celui de la volan, masina pur si simplu s-a rasturnat, avand la bord doua persoane!

Chiar daca organizatorii s-au grabit sa puna rapid automobilul inapoi pe roti, momentul nu a scapat neimortalizat de cei prezenti, care si-au folosit camerele foto de pe telefoanele mobile. Cei din masina s-au ales doar cu o sperietura, insa imaginile au ajuns deja pe internet si in presa. Noi le-am gasit pe cele de mai jos in publicatia Het Nieuwsblad.

Foto: Het Nieuwsblad

Distribuie acest articol!