Audi A9, un concept Sports Sedan imaginat de Daniel Garcia
24.05.2010
        
Distribuie acest articol!   

Deocamdata este doar un concept, ce poarta semnatura designerului spaniol Daniel Garcia. Insa, tinand cont de ritmul in care constructorii isi diversifica gama – iar Audi se numara printre cei mai activi in aceasta privinta – nu am fi deloc surprinsi ca peste cativa ani sa asistam la aparitia unui model Audi A9!

In viziunea lui Garcia, A9 ar trebui sa aiba arhitectura unui superluxos sedan sportiv de dimensiuni mari si, bineinteles, motorizarea trebuie sa fie in ton cu tendintele momentului, adica hibrida. Garcia propune combinatia intre un motor clasic si patru motoare electrice, cate unul la fiecare roata. Cat despre linia caroseriei, autorul marturiseste ca a avut ca sursa de inspiratie cladirile din Valencia, proiectate de celebrul arhitect Santiago Calatrava.

Conceptul Audi A9 semnat de designerul independent Daniel Garcia ar trebui sa se incadreze in segmentul supersportivelor cu 4 usi, reprezentat de Porsche Panamera si Aston Martin Rapide. Ar fi interesant de aflat ce parere au si cei de la Audi!

Distribuie acest articol!