BMW Z4, intr-o editie limitata Mille Miglia
07.05.2010
        
Distribuie acest articol!   

BMW aduce un omagiu trecutului sau glorios din Italia, la 70 de ani de la victoria categorica, repurtata in celebra cursa Mille Miglia, de modelul BMW 328. Jubileul este marcat prin lansarea unei editii speciale, produsa in doar 99 de exemplare si denumita oficial Mille Miglia Edition. Vorbim de cel mai puternic roadster de la BMW, bazat pe modelul Z4 sDrive35, care are sub capota un motor biturbo cu 6 cilindri in linie, de 3,0 litri si 340 CP.

BMW accentueaza sportivitatea seriei Z4 Mille Miglia prin aplicarea pachetului aerodinamic M, cu jante negre pe 19 inch, volan M din piele si tapiterie intr-o combinatie alcantara si piele, la interior fiind aplicate numeroase personalizari cu inscriptia Mille Miglia. Caroseria este vopsita in argintiu mat Polaris, iar calandrul este negru.

Tot in amintirea victoriei istorice din 1940, de la Mille Miglia, BMW a recreat celebrul  328 Kamm Coupe, pe care l-a prezentat recent la celebrul Concorso d’Eleganza Villa d’Este si il va aduce si la evenimentul Mille Miglia din acest an.

Distribuie acest articol!