Noutatile Skoda pentru 2011
30.05.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cele mai recente aparitii in gama Skoda sunt versiunile facelift pentru Fabia si Roomster si noua Fabia RS (foto). Urmatoarele noutati vizeaza motorizarile si vor intra in oferta pe 2011 a constructorului ceh. In principal, vorbim de motoare mai putin gurmande pentru Octavia, Yeti si Superb – noi agregate diesel common rail si o gama mai variata pe benzina.

Oferta europeana pentru Octavia va include un nou motor 2.0 TDI CR de 140 CP, cuplat cu o transmisie DSG (cu dublu ambreiaj) si, optional, cu tractiune integrala. Micul SUV Yeti va primi un motor pe benzina 1.4 TSI de 122 CP si doua diesel 2.0 TDI CR de 140 CP (cu DSG) si 2.0 TDI CR de 170 CP (cu transmisie manuala), toate in versiune 4×4. Pentru Superb si Superb Combi este prevazut, de asemenea, un nou motor 2.0 TSI de 200 CP, cu transmisie DSG.

In alta ordine de idei, o noutate va interveni si la varful filialei din Cehia a Grupului Volkswagen. Incepand din septembrie anul acesta, noul presedinte al Consiliului Director de la Skoda Auto va fi Winfried Vahland. Acesta va prelua functia de la Reinhard Jung, care se retrage. Vahland a lucrat pentru Audi, incepand din 1990.

Distribuie acest articol!